Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο "Συμμαχία για την Υγεία του Δρος Rath" ΙΟΥΝΙΟΣ 2013Η Ερευνητική ομάδα του Ινστιτούτου Dr. Rath Research Institute
Ήρθε η στιγμή για το μηνιαίο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Συμμαχίας για την Υγεία του Δρος Rath. Το σεμινάριο για τον μήνα Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου, η ώρα 8 το βράδυ (ώρα Κύπρου).   
Ομιλήτρια σε αυτό το σεμινάριο θα είναι η
Δρ Bilwa Bhanap, M.D.
ερευνήτρια στο ινστιτούτο Dr. Rath Research Institute, στην Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια. 


  
Η Δρ Bhanap πήρε το πτυχίο της στην ιατρική από το Πανεπιστήμιο του Nagpur στην Ινδία. Πριν την συνεργασία της με το ερευνητικό κέντρο Dr. Rath Research Institute, η Δρ Bhanap είχε πολυετή εμπειρία ως ιατρός, δουλεύοντας τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε εξωτερικά ιατρεία. Έχει λάβει επίσης εκπαίδευση και πιστοποίηση στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Κλινικών Μελετών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Σάντα Κρουζ. Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάζοντας την έρευνα του Dr. Rath σε ασθενείς και θεραπευτές σε όλη την Αμερική. Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και έρευνα που τρέχει, η Δρ Bhanap συμμετέχει ενεργά στην παρακολούθηση ασθενών και την παροχή συμβουλών για βελτίωση της προσωπικής τους υγείας με φυσικά μέσα.
Μετά την παρουσίαση της Δρ Bhanap, θα έχετε την ευκαιρία να της κάνετε ερωτήσεις.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
Συντονιστείτε λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουνίου για μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε τα τελευταία νέα σχετικά με φυσική υγεία και τις έρευνες που διεξάγει το ερευνητικό ινστιτούτο Dr. Rath Research Institute.

Μπορείτε εύκολα να συντονιστείτε μέσω
Facebook
ή λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Σεμιναρίου να πάτε στην σελίδα
http://login.meetcheap.com/conference,35981297

Γράψετε το όνομα σας στο κουτί "
YOUR NAME" και βεβαιωθείτε πως έχετε σημειώσει "ΝΟ" στο κουτί "Ι ΑΜ Α MODERATOR"

Συντονιστείτε μαζί μας μέσω Facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα περί διαλέξεων και εκδηλώσεων της Κυπριακής πρωτοβουλίας "Συμμαχία για την Υγεία".

Με εκτίμηση,
Kυπριακή Eθελοντική Oμάδα
Συμμαχία Για την Υγεία

 22 512401 (ΤΗΛ) 22 512402 (ΦΑΞ)
sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis