Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Body XQ

Το BodyXQ είναι το πρώτο διαδραστικό πρόγραμμα στον κόσμο της εκπαίδευσης που σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις μέσα στα όργανα του σώματος και να εξερευνήσεις τις λειτουργίες τους. Με το πρωτοποριακό αυτό εργαλείο Κυτταρικής Ιατρικής, μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε πληθώρα ταξιδιών μέσα στην καρδία, τα τριχοειδή αγγεία, τα καρκινικά κύτταρα και πολλά άλλα.
 
-Είχες ποτέ το όνειρο να κάνεις ένα εικονικό ταξίδι μέσα στην καρδιά - τον "κινητήρα" του σώματος και να την εξερευνήσεις χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σου;
-Έχεις ποτέ ονειρευτεί να παρακολουθήσεις την καρδιά να λειτουργεί από τους εσωτερικούς της θαλάμους;
-Μήπως έχεις ονειρευτεί να κοιτάζεις τα δισεκατομμύρια των κυττάρων που απαρτίζουν την καρδιά και τις αρτηρίες και να διερευνάς πώς η υγεία τους, με τη σειρά της, καθορίζει την υγεία ολόκληρου του καρδιαγγειακού συστήματος;

-Κάνοντας μια βόλτα μέσα από μια στεφανιαία αρτηρία να κατανοείς για πρώτη φορά γιατί οι άνθρωποι παίρνουν καρδιακές προσβολές, αλλά όχι "εμφράγματα μύτης" ή "εμφράγματα αυτιού".
-Να ανοίγεις διαδραστικά μια καρδιά που χτυπά με το δάκτυλό σου, ακριβώς όπως ένας χειρουργός, και ο υπολογιστής σου να είναι το νυστέρι που ανοίγει για εσένα - όλα από την άνεση του σπιτιού σου.
-Εξερευνώντας τα δισεκατομμύρια των κυττάρων που απαρτίζουν την καρδιά και τις αρτηρίες, σαν επιστήμονας, και ο υπολογιστής σου να είναι το μικροσκόπιο που σου επιτρέπει να δεις κάθε λεπτομέρεια σε μικρογραφία - στην τάξη.
-Αλληλεπιδραστικά μελετώντας τα αποτελέσματα των ιχνοστοιχείων - όπως οι βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, τα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία - για την απόδοση των κυττάρων και να μάθεις πώς η κυτταρική λειτουργία προσδιορίζει την υγεία μας και την ανάπτυξη μιας νόσου.
-Να βελτιώσεις την υγεία σου με αυτή τη γνώση - και να βοηθήσεις την οικογένεια και τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο με την εισαγωγή τους σε αυτή την ιστοσελίδα.

To BodyXQ σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλες τις πιο πάνω πιθανότητας και να ενημερώσετε εύκολα και διασκεδαστικά την οικογένεια και φίλους σας για αυτή την συνεχώς αναπτυσσόμενη γνώση της Κυτταρικής Ιατρικής.

Συνδεθείτε τώρα στην σελίδα του BodyXQ και παρακολουθήστε τα διάφορα Διοράματα.  Μπορείτε επίσης να κατεβάστε την εφαρμογή στην ταμπλέτα/υπολογιστή (πχ ipad) ή τηλέφωνο σας και να ξεκινήσετε εξερεύνηση τώρα!
http://www.bodyxq.com/START

Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε  με το γραφείο μας:
22 512401 (ΤΗΛ) 22 512402 (ΦΑΞ) 
ή μέσω email στο 
sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis