Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ στην Utopia Collectiva

Στα πλαίσια της παγκύπριας εκστρατείας «Υγεία για Όλους μέχρι το 2020» η κυπριακή εθελοντική ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία»,  με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation, και σε συνεργασία με την Utopia Collectiva, οργανώνει την διάλεξη:

Νίκη κατά του Καρκίνου
Φυσική κυτταρική ρύθμιση και το τέλος της χημειοθεραπείας



ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ)



Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στην Κυτταρική Ιατρική, είτε γιατί θέλουν να εξοικειωθούν με την γνώση, είτε γιατί επιθυμούν να την εντάξουν στην επαγγελματική τους πρακτική (να δίνουν ενημερωτικές διαλέξεις ή να εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη προσέγγιση ως μέρος της θεραπευτικής/ιατρικής τους απασχόλησης), μπορούν να παρακολουθήσουν το ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Προϋπόθεση για την εγγραφή σας σε αυτό το σεμινάριο είναι να έχετε ολοκληρώσει το Βασικό Σεμινάριο Κυτταρική Ιατρικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ στην Αγία Νάπα

Στα πλαίσια της παγκύπριας εκστρατείας «Υγεία για Όλους μέχρι το 2020» η κυπριακή εθελοντική ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία»,  με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation, και σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Νάπας, οργανώνει την διάλεξη:

Νίκη κατά του Καρκίνου
Φυσική κυτταρική ρύθμιση και το τέλος της χημειοθεραπείας

ShareThis