Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εκστρατεία πληροφόρησης «Κύπρος Ελεύθερη από Καρκίνο»

Στα πλαίσια της Παγκύπριας εκστρατείας πληροφόρησης «Κύπρος Ελεύθερη από Καρκίνο», η ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία» με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation, και σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λακατάμιας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Νίκη κατά του Καρκίνου – Η φυσική κυτταρική ρύθμιση και το τέλος της χημειοθεραπείας»

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση του κυπριακού κοινού, πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της Κυτταρικής Ιατρικής που αφορούν τη φυσική αντιμετώπιση του καρκίνου.
Ομιλητής θα είναι ο Ομοιοπαθητικός Γιατρός και Σύμβουλος Ιατρικής, Δρ. Γεώργιος Κατσώνης, την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λακατάμιας στις 19:00 μ.μ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ: Δημοψήφισμα για τις φυσικές θεραπείες


Τι είναι η εκστρατεία για «Δημοψήφισμα για τις φυσικές θεραπείες»;
Στόχος της εκστρατείας είναι να εγγυηθεί την ελεύθερη πρόσβαση σε επιστημονικά θεμελιωμένες φυσικές θεραπείες για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τις φυσικές θεραπείες στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Για να το επιτύχουμε, θέλουμε να αποσπάσουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές για σχετικό αίτημα που θα απαιτεί τη διενέργεια του εν λόγω δημοψηφίσματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς καθυστέρηση.

Τι καθιστά αναγκαία την πρωτοβουλία αυτή;

Όλο και περισσότεροι δρακόντιοι νόμοι θεσπίζονται σε όλη την Ευρώπη με το πρόσχημα της «προστασίας της δημόσιας υγείας» και απώτερο σκοπό να απαγορεύσουν την ενημέρωση σχετικά με πολλές φυσικές θεραπείες και τις χρήσεις τους. Αυτό γίνεται παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από χρόνιες παθήσεις όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και καρκίνο, και τη στιγμή που χιλιάδες κλινικές και επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν φυσικές θεραπείες (περιλαμβανομένων των θεραπειών με βιταμίνες) που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση των παθήσεων αυτών.

ShareThis