Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ: Δημοψήφισμα για τις φυσικές θεραπείες


Τι είναι η εκστρατεία για «Δημοψήφισμα για τις φυσικές θεραπείες»;
Στόχος της εκστρατείας είναι να εγγυηθεί την ελεύθερη πρόσβαση σε επιστημονικά θεμελιωμένες φυσικές θεραπείες για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τις φυσικές θεραπείες στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Για να το επιτύχουμε, θέλουμε να αποσπάσουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές για σχετικό αίτημα που θα απαιτεί τη διενέργεια του εν λόγω δημοψηφίσματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς καθυστέρηση.

Τι καθιστά αναγκαία την πρωτοβουλία αυτή;

Όλο και περισσότεροι δρακόντιοι νόμοι θεσπίζονται σε όλη την Ευρώπη με το πρόσχημα της «προστασίας της δημόσιας υγείας» και απώτερο σκοπό να απαγορεύσουν την ενημέρωση σχετικά με πολλές φυσικές θεραπείες και τις χρήσεις τους. Αυτό γίνεται παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από χρόνιες παθήσεις όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και καρκίνο, και τη στιγμή που χιλιάδες κλινικές και επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν φυσικές θεραπείες (περιλαμβανομένων των θεραπειών με βιταμίνες) που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση των παθήσεων αυτών.

 
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε πώς οι περιοριστικοί ευρωπαϊκοί νόμοι που διέπουν τις φυσικές θεραπείες απειλούν τώρα και την ελευθερία επιλογής στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ποια είναι η παρούσα φάση της εκστρατείας;
Ξεκινήσαμε αρχικά αυτήν την εκστρατεία συλλογής υπογραφών, το 2002. Εκείνη την εποχή, είχαμε καθοδηγηθεί από την ελπίδα ότι η «ΕΕ των Βρυξελλών», θα άκουγε τις φωνές των ανθρώπων. Από τότε, όμως, μετά την επιβολή της δικτατορικής Συνθήκης της Λισαβόνας στον πληθυσμό της Ευρώπης, οι χειρότεροι φόβοι μας για τη φύση αυτού του οικοδομήματος και η αντιδημοκρατική πολιτική δομή του, έχουν γίνει πραγματικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, και το γεγονός ότι πάνω από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου άνθρωποι έχουν υπογράψει την αίτηση, αποφασίσαμε ότι ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε με την εκστρατεία, ενώ, ταυτόχρονα, αποφασίσαμε να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αυξήσουμε την παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την αληθινή φύση της «ΕΕ των Βρυξελλών» και την προέλευσή της.
Όπως περιγράφεται στο πρωτοποριακό βιβλίο "Οι Ναζιστικές Ρίζες της Ευρώπης των Βρυξελλών», σαν βασικοί αρχιτέκτονες της συνθήκης της «Ευρώπης των Βρυξελλών» ανέλαβαν οι ίδιοι τεχνοκράτες που είχαν εκπονήσει στο παρελθόν τα σχέδια για μια μεταπολεμική Ευρώπη υπό τον έλεγχο των Ναζί. Το γεγονός αυτό, το οποίο εσκεμμένα αποκρύπτεται από τους ευρωπαίους πολίτες για πάνω από εβδομήντα χρόνια, εξηγεί γιατί η αντιδημοκρατική φύση της ΕΕ των Βρυξελλών, έχει μια τέτοια συγκλονιστική ομοιότητα με τον προβλεπόμενο στα μεταπολεμικά σχέδια των Ναζί "ενιαίο ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο." Αν, μετά την ανάγνωση αυτού του σημαντικού βιβλίου, σας ενδιαφέρει να εργαστείτε εθελοντικά στον ελεύθερο χρόνο σας, για να μας βοηθήσετε στη διάδοση των πληροφοριών που περιέχει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Υπό το φως της νέας μας αντίληψης για τη φύση της «Ευρώπης των Βρυξελλών», έχει γίνει ολοένα και πιο σαφές σε μας, ότι το αποτέλεσμα της παγκόσμια μάχης για ελευθερία, όσον αφορά τη φυσική υγεία, εξαρτάται άμεσα από την διάλυση αυτής της δομής και την αντικατάστασή της με μια πραγματικά δημοκρατική Ευρώπη.
Για να βοηθήσετε και εσείς να επιτευχθεί αυτό, σας παρακαλούμε θερμά να υπογράψετε, επίσης, την ψηφοφορία για «Μια Ευρώπη για το Λαό, από το Λαό». Η σύνταξη αυτού του ψηφίσματος έγινε από τους επιζώντες του Άουσβιτς, ενός από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου. Το επίκεντρο αυτού του μοναδικού εγγράφου είναι η προστασία της υγείας και της ζωής των ευρωπαίων πολιτών από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα κέρδη των οποίων ανέρχονται σε πολλά δισεκατομμύρια δολλάρια και προέρχονται από τη μετατροπή του ανθρώπινου σώματος σε πεδίο οικονομικού ανταγωνισμού. Ο κοινός παρονομαστής αυτών των συμφερόντων, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως τη φαρμακοβιομηχανία και τη βιομηχανία γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, είναι η δημιουργία πατενταρισμένων προϊόντων, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των γιγαντιαίων επενδυτικών ομίλων, σε βάρος της υγείας και της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ψήφισμα «Μια Ευρώπη για το Λαό, από το Λαό» διεκδικεί ως εκ τούτου το δικαίωμα στην υγεία, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στη φυσική τροφή, το δικαίωμα σε ένα υγιές περιβάλλον, το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προστασία των κοινωνικών αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis