Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αναμετάδοση εκπομπής ΡΙΚ: Επιδημία Έμπολα - Όλη η Αλήθεια Πίσω από τον Πανικό

Ο Ομοιοπαθητικός Ιατρός και έμπειρος Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής, Δρ Γεώργιος Κατσώνης, μέλος της Κυπριακής Εθελοντικής Ομάδας Συμμαχία για την Υγεία, μας μιλά για τον ιό Έμπολα και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον πανικό που έχουν σπείρει τους τελευταίους μήνες ανά το παγκόσμιο οι φαρμακευτικές εταιρίες. 

Παρά το γεγονός του ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δηλώσει την εξάπλωση του ιού Έμπολα στην Δυτική Αφρική ως διεθνή έκτακτη ανάγκη, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τις "φτιαχτές" κρίσεις πανικού που απλά προωθούνται για να μας μπερδεύουν.

Ο έμπειρος λοιπόν γιατρός στις φυσικές προσεγγίσεις, Δρ Κατσώνης, φιλοξενήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, στην εκπομπή ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ στο ΡΙΚ και ανέλυσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αμφιλεγόμενη αυτή επιδημία.

Για να διαβάσετε περισσότερα γύρω από την φυσική αντιμετώπιση της επιδημίας Έμπολα, ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο άρθρο μας.

Κάντε Like στη σελίδα του Facebook μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις που οργανώνει η ομάδα μας στην Κύπρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis