Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ποιός είναι ο Δρ Rath και Ποιά η συνεισφορά του στον τομέα της Φυσικής Υγείας

Ο Δρ. Rath δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της πολιτικής για την υγεία. Μάχεται για την ελεύθερη πρόσβαση σε θεραπείες με βιταμίνες και σε άλλες φυσικές θεραπείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμη, αποκαλύπτει τις δολοπλοκίες του λόμπυ της βιομηχανίας φαρμάκων, παρέχοντας βήμα στη δημόσια κριτική. Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath, χαρακτηρίζεται παγκοσμίως μοναδικός.


Ο Δρ med. Matthias Rath ήταν ο εμπνευστής της επανάστασης στη φυσική πρόληψη και αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, της κύριας αιτίας του εμφράγματος του μυοκαρδίου και του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο Δρ Matthias Rath γεννήθηκε το 1955 στη Στουτγκάρδη. Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών του εργάστηκε ως γιατρός και επιστήμονας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Eppendorf στο Αμβούργο και στό καρδιολογικό κέντρο στο Βερολίνο.

Ο Δρ Rath ανακάλυψε πως η απόφαση σχετικά με την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται στο επίπεδο των κυττάρων του οργανισμού και όχι στο επίπεδο των επιμέρους οργάνων του.

Με τον τρόπο αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης: Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή ο καρκίνος οφείλονται σε χρόνια έλλειψη βιταμινών σε εκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού. Η χορήγηση επαρκών ποσοτήτων κυτταρικών θρεπτικών ουσιών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ασθενειών. Χάρη στην Κυτταρική ιατρική που ανέπτυξε ο Δρ. Rath, η υγεία είναι κατανοητή και οικονομικά προσιτή για τον καθένα.

Ο Δρ. Rath συνέχισε την εργασία του Linus Pauling, ο οποίος τιμήθηκε δύο φορές με βραβείο Νόμπελ, μετά το θάνατό του το 1994. Ίδρυσε ένα διεθνές ινστιτούτο έρευνας και εξέλιξης με έδρα τη Santa Clara στην Καλιφόρνια. Εκεί, όλη η ομάδα εργάζεται με προσήλωση για την εξάλειψη ενδημικών ασθενειών με τη βοήθεια αποτελεσματικών και προσανατολισμένων ως προς το εκάστοτε αίτιο φυσικών θεραπειών. 
 
Όλη η γνώση του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Δρος Rath έχει δημοσιευστεί σε αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά και έχει επίσης συμπεριληφθεί στα τρια βιβλία του:

1. Νίκη Κατά του Καρκίνου (Τόμος 1 και 2)
2. Γιατί τα ζώα δεν παθαίνουν καρδιακά εμφράγματα, σε αντίθεση με τον άνθρωπο
3. Οι Ναζιστικές Καταβολές της "Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών"

Τα βιβλία αυτά κυκλοφορούν τώρα και ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και για  περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο όνομα του βιβλίου που σας ενδιαφέρει.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis