Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ο καρκίνος δεν σκοτώνει... οι παραδοσιακές θεραπείες το κάνουν αυτό!

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRnwWKIEM32NTESRVfdpT-rtslW_SW3xI5_lID2sX2No-iDvgJLΚαλά διαβάσατε κι αν προχωρήσετε την έρευνα σας θα βρείτε πολλές πληροφορίες που τεκμηριώνουν τη δήλωση αυτή! Ήρθε ο καιρός λοιπόν να διαφωτιστούμε τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας για τα κατεστημένα που έχουν δημιουργήσει οι φαρμακοβιομηχανίες και οι γιατροί που έχουν ως στόχο, όχι τη θεραπεία του καρκίνου αλλά την αύξηση των κερδών τους εις βάρος της υγείας μας!


Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την ιδανική λειτουργία του εγκεφάλου


Είναι πλέον γνωστό πως οι Ιάπωνες αλλά και άλλοι λαοί των χωρών της Ανατολικής Ασίας είναι πολύ πιο υγιείς από τους πλείστους κατοίκους της Κεντρικής Ευρώπης.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην υψηλή κατανάλωση τους σε ψάρια και άλλα θαλασσινά, που είναι τροφές πλούσιες σε ω-3 λιπαρά οξέα. Όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα, έτσι και τα ω-3 λιπαρά οξέα από τα ιχθυέλαια, είναι πολύ σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά οξέα, μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από πολλές ασθένειες της εποχής μας. Τα ω-3 λιπαρά οξέα έχουν μελετηθεί εκτενώς μέχρι τώρα για την θετική επίδραση τους στα καρδιακά νοσήματα. Έρευνες επίσης φανερώνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες ως ‘καύσιμο για τον εγκέφαλο’ ειδικά σε σχέση με περιπτώσεις σχιζοφρένειας, άνοιας και Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής. Πιο κάτω θα εξετάσουμε τα θέματα αυτά με περισσότερη λεπτομέρεια.

ShareThis