Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πρόστιμο-μαμούθ σε βρετανική φαρμακοβιομηχανία για απάτη

Πρόστιμο ρεκόρ, ύψους 3 δισ. δολαρίων θα πληρώσει η βρετανική φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline για να θέσει τέλος στη δίωξή από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές για απάτη, που περιλαμβάνει παράνομη προώθηση φαρμάκων και ψευδείς δηλώσεις.
 
Ο γίγαντας της φαρμακοβιομηχανίας κατηγορήθηκε για «παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμάκων, για μη αποκάλυψη ορισμένων δεδομένων που συνδέονται με την ασφάλεια των φαρμάκων και για ψευδείς δηλώσεις ως προς την τιμή τους», ανακοίνωσαν χθες τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
 

Παρακολουθήστε το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής σας!

Η ζωή μας είναι γεμάτη από μαθήματα κι εμπειρίες, άλλοτε καλές και παραγωγικές κι άλλοτε όχι και τόσο. Εμείς, η συντακτική ομάδα του ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ σας προσφέρουμε χωρίς ανταλλάγματα ίσως ένα από τα πιο σπουδαία μαθήματα της ζωής σας.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο πιο κάτω και εξερευνήστε μαθαίνοντας ίσως τις πιο σημαντικές πληροφορίες που όλοι μας θα έπρεπε να γνωρίζαμε με γνώμονα την υγεία μας και πως μπορούμε να τη διαφυλάξουμε ή επανακτήσουμε θωρακίζοντας την με απλά βήματα!

Έτοιμοι;... Ξεκινήστε πατώντας εδώ 

ShareThis