Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο ιδανικός είναι τελικά ο θεσμός της «Ε.Ε των Βρυξελλών»;


Αυτό το βιβλίο θα σας πει μια ιστορία, που πολλοί από τους αναγνώστες μπορεί, για προφανείς λόγους, αρχικά να την απορρίψουν. Θα το κάνουν αυτό σκεπτόμενοι, ότι αν οι αναγόμενες σε βάθος χρόνου ιστορικές πληροφορίες, που καταγράφονται εδώ, ήταν αληθινές, θα είχαμε σίγουρα ακούσει ξανά για αυτές, στο παρελθόν.

Έχοντας αυτό υπ'όψιν, εμείς, οι συγγραφείς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες,όχι μόνο να διαβάσουν απλώς αυτό το βιβλίο, αλλά να επισκεφτούν και να μελετήσουν τις πηγές των ντοκουμέντων, που αναφέρονται στο κάτω μέρος των σελίδων του.
 

Για σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, λέγεται στην ανθρωπότητα ότι ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από έναν ψυχοπαθή, τον Αδόλφο Χίτλερ, και τους ρατσιστές,ταραξίες, ναζί που τον περιέβαλλαν. Παρ' όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος αυτός ήταν ένας κατακτητικός πόλεμος, που καθοδηγήθηκε από το Καρτέλ των Χημικών, του Πετρελαίου και των Φαρμάκων, με σκοπό τον έλεγχο των, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, παγκόσμιων αγορών, στο νεοεμφανιζόμενο τότε τομέα των πατενταρισμένων χημικών προϊόντων.

 
ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ DR. RATH HEALTH FOUNDATION ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

Διαβάστε αυτό το βιβλίο διαδικτυακά



Για να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο βιβλίου τηλεφωνήστε στο 22 512401

ή στείλτε μας emai στο sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis