Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Καρκίνος είναι θεραπεύσιμος



4 Φεβρουαρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου.

 

Εικόνα από το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα BodyXQ. 

Με την αφορμή αυτή, ο ομοιοπαθητικός ιατρός και Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής, Δρ Γεώργιος Κατσώνης γράφει:

Πριν από την εισαγωγή του βιβλίου
Anti-Cancer, ο συγγραφέας David Servan-Schreiber, παραθέτει το παρακάτω κείμενο του Rene Dubos

«Πάντα θεωρούσα ότι το μόνο πρόβλημα με την επιστημονική ιατρική, είναι πως δεν είναι αρκετά επιστημονική. Η σύγχρονη ιατρική θα γίνει πραγματικά επιστημονική, μόνο όταν οι γιατροί και οι ασθενείς τους, μάθουν να διαχειρίζονται τις δυνάμεις του σώματος και της νόησης, που λειτουργούν δια μέσου της vis medicatrix naturae,  της θεραπευτικής  δύναμης της φύσης.»

Η Ομοιοπαθητική Ιατρική, ως επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική μέθοδος,  στοχεύει αποκλειστικά στην κινητοποίηση των θεραπευτικών δυνάμεων του οργανισμού. Εάν επιτύχουμε μέσα από κατάλληλα – όμοια – ομοιοπαθητικά φάρμακα να δώσουμε ώθηση στις δυνάμεις αυτό-διόρθωσης και αυτό-συντήρησης, ακόμα και ο καρκίνος είναι, υπό προϋποθέσεις, θεραπεύσιμος.

Εάν προσθέσουμε στη θεραπεία ενός καρκινοπαθούς τη συνέργεια μικροθρεπτικών ουσιών του Δρος
Rath, η οποία στοχευμένα εξουδετερώνει τα ένζυμα αποδόμησης κολλαγόνου με τα οποία επεκτείνεται ο καρκίνος, τότε μπορούμε με αισιοδοξία να πούμε ότι ο καρκίνος είναι μια θεραπεύσιμη κατάσταση και δεν είναι καταδίκη σε θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους τους Δρος Rath και της ερευνητικής του ομάδας, κάνοντας κλικ εδώ.

Ρίξτε μια ματιά στους μηχανισμούς ανάπτυξης και επέκτασης του καρκίνου μέσα από το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα BodyXQ και δέστε πως μέσα από τις φυσικές μεθόδους με συνέργειες μικροθρεπτικών ουσιών που προτείνει η Κυτταρική Ιατρική του Δρος Rath, μπορεί ο καρκίνος να ελεγχτεί και να αντιμετωπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis