Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

H «Ομάδα Συμμαχία για την Υγεία» σε περιοδεία!



Δρ Γεώργιος Κατσώνης
Στα πλαίσια του διήμερου εκπαιδευτικών σεμιναρίων που οργανώνει το Υπουργείο Παιδείας κάθε χρόνο σε όλα τα σχολεία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, η κυπριακή εθελοντική ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία», φιλοξενήθηκε σε δύο σχολεία όπου και παρουσίασε τον τομέα της Κυτταρικής Ιατρικής και τις φυσικές, επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης ασθενειών που προτείνει.
Την ομάδα της «Συμμαχίας για την Υγεία» εκπροσώπησαν οι Δρ Γεώργιος Κατσώνης, ομοιοπαθητικός ιατρός και Σύμβουλος και Εκπαιδευτής Κυτταρικής Ιατρικής στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια και η Σοφία Μάτση, Χημικός και υπεύθυνη συντονισμού του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation.
 
Η ομάδα παρουσίασε τις πρωτοποριακές έρευνες του γερμανού ιατρού, ερευνητή και υπερασπιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων Δρος Matthias Rath.  Οι επιστημονικά τεκμηριωμένες αυτές μελέτες έχουν προκύψει μέσα από αυστηρή και προσεγμένη έρευνα του ερευνητικού κέντρου του Δρος Rath στην Αμερική, Dr. Rath Research Institute.
Καθηγητές του Λυκείου Λατσιών κατά τη διάρκεια σεμιναρίου Κυτταρικής Ιατρικής - Ιανουάριος 2014
 
Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, έγινε κατανοητό πως μέσα από απλές συνέργειες (συνδυασμούς) κυτταρικών θρεπτικών ουσιών (βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, φυτοθρεπτικά) είναι δυνατή η πρόληψη και αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών της εποχής μας όπως η Αρτηριοσκλήρυνση, η Ψηλή Αρτηριακή Πίεση, οι Αρρυθμίες, ο Διαβήτης και ο Καρκίνος.

Και στα δύο σχολεία όπου φιλοξενήθηκε η ομάδα της Συμμαχίας, στο Λύκειο των Λατσιών στη Λευκωσία και στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου, στα Κοκκινοχώρια, οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τις διαλέξεις με μεγάλο ενδιαφέρον και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Καθηγητές του Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων κατά τη διάρκεια σεμιναρίου Κυτταρικής Ιατρικής - Ιανουάριος 2014

Αυτή είναι η αρχή μιας σειράς από διαλέξεις στην Κυτταρική Ιατρική η οποία θα ακολουθήσει το έτος 2014, αφού στόχος της ομάδας «Συμμαχία για την Υγεία», είναι η διάδοση των επιστημονικά τεκμηριωμένων γνώσεων που πηγάζουν από το ίδρυμα Dr. Rath Health Foundation με στόχο την «Υγεία για Όλους μέχρι το 2020».

Μείνετε συντονισμένοι με την ομάδα και όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες της αυτό το εξάμηνο, κάνοντας Like στην σελίδα του Facebook  Ίδρυμα Υγείας Dr.Rath ή στέλνοντας ένα email στο sofia.matsi@dr-rath-foundation.com δηλώνοντας το ενφιαφέρον σας για προσθήκη στη λίστα επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis