Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

HIV/AIDS: Ο Δρ Rath είχε ΔΙΚΑΙΟ!Μια κλινική μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2013, βρήκε ότι σε ασθενείς από την Botswana οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με HIV και λάμβαναν συμπληρώματα διατροφής από πολυβιταμίνες και σελήνιο, είχε μειωθεί ο κίνδυνος για ανοσοποιητική ύφεση και ασθένεια. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of the American Medical Association (JAMA), το μεγαλύτερο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ασθενείς αυτής της μελέτης δεν είχαν προηγουμένως λάβει τοξικές αντιρετροϊκές φαρμακευτικές θεραπείες (ARV).

Παρόλα αυτά, και σε αντίθεση με το τι το Φαρμακευτικό Καρτέλ και οι μέτοχοι του σας ήθελαν να πιστεύετε μέχρι σήμερα, αυτή η μελέτη ήταν μονάχα η τελευταία από ένα αυξανόμενο αριθμό ερευνών οι οποίες αποδεικνύουν πως οι μικροθρεπτικές ουσίες είναι αποτελεσματικές στον έλεγχο του HIV και AIDS

Ο ίδιος ο Δρ Luc Montagnier - ο οποίος έλαβε το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του HIV – μιλάει σήμερα για τη διατροφή και πώς οι μικροθρεπτικές ουσίες είναι ικανές να καταπολεμήσουν το HIV/AIDS. Μπορείτε να διαβάσετε τις περιλήψεις πολλών από αυτές τις μελέτες μέσω της σελίδας Worlwide Studies and Research page στην ιστοσελίδα του ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation και μέσω της Διαδικτυακής Βιβλιοθήκης, στη σελίδα του Παγκόσμιου Αλφαβητισμού Υγείας. 

Το τι δηλώνουν οι αυξανόμενοι αριθμοί ερευνών φυσικά, είναι πως ο Δρ Rath είχε δίκαιο εξ’ αρχής. Το 2005, όταν ο Δρ Rath ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως το HIV και το AIDS μπορούν να αντιμετωπιστούν με φυσικά μέσα, δέχτηκε εκτεταμένες επιθέσεις. Η λογική πίσω από αυτές τις επιθέσεις ήταν φυσικά προφανής: ο HIV και το AIDS αποτελούν αγορές δισεκατομμυρίων για το Φαρμακευτικό Καρτέλ. Συμπερασματικά, επιστημονικές πληροφορίες γύρω από τις φυσικές, μη-πατενταρισμένες θεραπείες με βιταμίνες, αποτελούν απειλή τόσο για τα κέρδη του Καρτέλ όσο και την ψευδαίσθηση ότι τα αντιρετροϊκά φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν το AIDS.

Με καθιερωμένα ιατρικά περιοδικά όπως το JAMA να δημοσιεύουν έρευνες γύρω από τη χρήση των βιταμινών για τον έλεγχο του HIV, και τη σχέση ανάμεσα στο HIV, το AIDS και την κακή διατροφή να γίνεται πλέον κοινώς αποδεκτή, είναι ξεκάθαρο πως είμαστε πλέον κοντά στο τέλος της επιδημίας του AIDS.  Όπως πάντα όμως, με τα ΜΜΕ να παραμένουν τυπικά σιωπηλά απέναντι από ένα τόσο σημαντικό θέμα, το πόσο σύντομα θα λήξει αυτή η επιδημία δεν είναι κάτι που θα καθοριστεί από την Wikipedia και άλλα φερέφωνα του Καρτέλ, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες αυτού του κόσμου και την αυξανόμενη δίψα τους για αλήθεια.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis