Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Ο Καναδάς ποινικοποιεί την πώληση βιταμινών και βοτάνων!

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcR4jo8xRUFCQkoUoS3Oo0jk-H95P-9ogTX1RpaofinJZyW0YgTAΑπό όλες τις ειδήσεις αυτής της εβδομάδας που αφορούν θέματα υγείας, κάποια ανησυχητικά νέα από τον Καναδά αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούν. Από το2010, πάνω από 20.000 βότανα,βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφήςέχουν αφαιρεθεί από τα ράφια στα καταστήματα φυσικής υγείας σε ολόκληρο τον Καναδά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ομάδες των ειδικών δυνάμεων πραγματοποίησαν επιδρομέςστις εγκαταστάσεις καναδών φυσικοθεραπευτών και απομάκρυναν με βίαιο τρόπο ασφαλείς και αποτελεσματικέςφυσικές θεραπείες.

Αλλά, ευτυχώς υπάρχουν γνήσιες φωνές, όπως ο Καναδός ηθοποιός ΝικΜανκούσο, που φροντίζει να μας ταρακουνήσει με ένα δυνατό άρθρο του: “Μέχρι πού θα φτάσει η Υγεία στον Καναδά; Είναι το δικό σας σώμα που διακυβεύεται και όχιτης κυβέρνησης σας. Είναι η δική σας υγεία που υποθάλπεται και όχι η υγεία του γιατρού σας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να επιλέξετε τη ζωή. Φροντίστε να είστε ενήμεροι και ξυπνήστε!»


 
Και επειδή, όπως λέει και μια παροιμία «γιορτή δική τους παραμονή δική μας», αυτά που συμβαίνουν στον Καναδά σήμερα μπορεί να τα βρούμε εμείς μπροστά μας σε μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια. Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση. Οι αρνητικές δυνάμεις που έχουν σαν στόχο να μας ελέγχουν στα πάντα, θα επιδιώξουν να εξοστρακίσουν τις φυσικές θεραπείες και να μας κρατήσουν δέσμιους των φαρμακευτικών εταιρειών.

Ενημερωθείτε για τις φυσικές θεραπείεςκαι μοιραστείτε αυτό το ενημερωτικό δελτίο με άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παίξετε και εσείς το δικό σας ρόλο στην αντιμετώπιση των δυνάμεων του «εμπορίου με την ασθένεια» προκειμένου να σωθούν εκατομμύρια ζωές.
Για να δείτε μια περιγραφή πάνω σε αυτό το θέμα από τον ίδιο τον ηθοποιό Νικ Μανκούσο δέστε το πιό κάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis