Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Γερμανική Ευρώπη και Οικονομική Υποδούλωση -

Πώς οι ιστορικές καταβολές της Ε.Ε ερμηνεύουν την τωρινή κατάσταση στην Κύπρο

Η κυπριακή εθελοντική ομάδα ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ οργανώνει εκδήλωση με το πιο πάνω θέμα την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, η ώρα 7μμ, στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare στη Λεμεσό.Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί μέρος μια Παγκόσμιας εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει από το  μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Dr. Rath Health Foundation, γνωστή ως ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ. Στόχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ είναι η Παγκόσμια Υγεία, η Ειρήνη και η Κοινωνική Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα  η διεκδίκηση: Φυσικής Υγείας, Ανανεώσιμης Ενέργειας και Φυσικής Διατροφής. Απελευθέρωση των λαών από την πολιτική και οικονομική εξάρτηση που προκύπτει από τα μονοπώλια και πατέντες σε ζωτικούς τομείς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι η ενημέρωση των πολιτών σε κάθε χώρα του κόσμου.


Ως μέρος της εκδήλωσης αυτής η Κυπριακή Εθελοντική Ομάδα ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ θα αναλύσει την πορεία της Ευρώπης από τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη δημιουργία της Ε.Ε των Βρυξελλών και την εξέλιξη της μέχρι τις μέρες μας. Μέσα από αυτή την εκδήλωση θα μάθετε για τις έρευνες του Δρος Rath και των συνεργατών του σε διεθνή ιστορικά αρχεία, οι οποίες δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ρόλο που έπαιξαν και παίζουν τα οικονομικά καρτέλ στο παρασκήνιο, ενώ στο προσκήνιο οι πολιτικές τους μαριονέτες παίζουν το διατεταγμένο τους ρόλο. Ερμηνεύονται επίσης τα δημοκρατικά ελλείμματα της Ε.Ε. Για να προστατέψουμε τη χώρα μας, να διασώσουμε την παρουσία των παιδιών μας σε αυτόν τον τόπο και για να προστατέψουμε τη Δημοκρατία, χρειάζεται να ενημερωθούμε και να καταλάβουμε τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος μας και εις βάρος άλλων λαών της Ευρώπης.

Την εισαγωγή στο ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ θα κάνει η Ελένη Κουππάνου, μέλος της ομάδας συντονισμού του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ Κύπρου.

Αργότερα, ο ομοιοπαθητικός ιατρός, σύμβουλος κυτταρικής ιατρικής και μέλος της ομάδας συντονισμού του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ Κύπρου, Δρ. Γεώργιος Κατσώνης, θα δώσει παρουσίαση με θέμα:

«Οι ιστορικές καταβολές της Ε.Ε των Βρυξελλών ως ερμηνεία των δημοκρατικών της ελλειμμάτων».


Συντονιστείτε με την εκδήλωση και μείνετε ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις, στη σελίδα του Facebook του Ιδρύματος Υγείας Dr. Rath:
http://www.facebook.com/events/321682887954533/ 


Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση:
22 512401 (ΤΗΛ)          22 512402 (ΦΑΞ)
sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Οδηγίες για το χώρο της εκδήλωσης:
25 883 500

Η εκδήλωση είναι δυνατή με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation.


World Health Alphabetization
Movement of Life
A Movement for a Europe, from people for peopleΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis