Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μηνιαίο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο Συμμαχίας για την Υγεία - Φεβρουάριος



Όπως  κάθε μήνα, έτσι και τον μήνα Φεβρουάριο θα έχετε την ευκαιρία, από την άνεση του σπιτιού σας να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Συμμαχίας για την Υγεία του Δρος Rath. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, η ώρα 8 το βράδυ (ώρα Κύπρου).  

Συντονιστής και ομιλητής αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο
John Cha

Ο John Cha είναι ερευνητικός συνεργάτης του ινστιτούτου Dr. Rath Research Institute στην Καλιφόρνια. Στην ομιλία του με τίτλο «Εκατομμύρια Ρωγμές – Η Αθηρωμάτωση Ξεκινά με ένα Τρόπο Απλό» πρόκειται να καλύψει τα τελευταία νέα σχετικά με την έρευνα του ιδρύματος γύρω από τις αιτίες των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ο John αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στράτφορντ με Πτυχίο στην Βιολογία το 1998. Πριν ενταχθεί στην ομάδα του Dr. Rath, είχε δημοσιεύσει έρευνα πάνω στα βακτήρια: Helicobacter pylori, στην National Academy of Sciences. Στο παρών στάδιο έχει λάβει μέρος στην συγγραφή 6 ερευνητικών εργασιών NCBI συμπεριλαμβανομένου και δημοσιεύσεων του Δρος Rath.

Μετά την παρουσίαση του John, θα έχετε την ευκαιρία να του κάνετε ερωτήσεις.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Συντονιστείτε λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου για μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε τα τελευταία νέα περί φυσικής αντιμετώπισης των Καρδιαγγειακών Παθήσεων και τις έρευνες του ερευνητικού ινστιτούτου Dr. Rath Research Institute.

Μπορείτε εύκολα να συντονιστείτε μέσω Facebook
http://www.facebook.com/events/126962814147129/

ή λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Σεμιναρίου να πάτε στην σελίδα
http://login.meetcheap.com/conference,35981297
Γράψετε το όνομα σας στο κουτί "YOUR NAME" και βεβαιωθείτε πως έχετε σημειώσει "ΝΟ" στο κουτί "Ι ΑΜ Α MODERATOR"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis