Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχία η χτεσινή διάλεξη της "Συμμαχίας για την Υγεία" στην Utopia Collectiva



Επιτυχής η διάλεξη της ομάδας «Συμμαχία για την Υγεία» χτες στην Utopia Collectiva, με θέμα τη «Νίκη Κατά του Καρκίνου». Η διάλεξη οργανώθηκε με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation και την φιλοξενία της κοινότητας Utopia Collectiva.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Utopia Collectiva, που ακόμα μια φορά πρωτοπορεί στα θέματα ολιστικής υγείας και διατροφής με τις εκδηλώσεις που οργανώνουν. Έχοντας την ευημερία ως κεντρικό άξονα της ζωής και με σεβασμό προς το περιβάλλον επιδιώκοντας μια αρμονική σχέση με την φύση, η κοινότητα νέων στην Utopia Collectiva, συνεργάζεται για να στηρίξει τοπικά, βιολογικά και φτιαγμένα σπιτικά προϊόντα της Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Utopia Collectiva και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους μπορείτε να βρείτε στην σελίδα τους:


Η διάλεξη που πραγματοποιήθηκε ψες αποτελούσε μέρος της σειράς εκδηλώσεων που οργανώνει αυτή την στιγμή η κυπριακή εθελοντική ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία,» στα πλαίσια της Παγκύπριας εκστρατείας «Κύπρος Ελεύθερη από Καρκίνο.» Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ως στόχο να ενημερώσουν το κοινό της Κύπρο πως η αντιμετώπιση του καρκίνου με φυσικά μέσα, έχει επιστημονικά τεκμηριωθεί, και είναι πλέον εφικτή. 



Τα δεδομένα που παρουσιάζονται στις διαλέξεις βασίζονται στις μελέτες που έχουν διεξαχθεί στο Ερευνητικό Ινστιτούτο του Δρος Rath στην Καλιφόρνια (Dr. Rath Health Institute). Το ερευνητικό ινστιτούτο του Δρος Rath, έχει αποκωδικοποιήσει τους τέσσερις βασικούς  μηχανισμούς ανάπτυξης του καρκίνου,  που είναι   η μετάσταση, η αγγειογένεση, η επέκταση και η «αθανασία» των καρκινικών κυττάρων.  Τα τελευταία 10 χρόνια έχει επανελημμένα αποδείξει  εργαστηριακά και κλινικά, ότι συγκεκριμένες συνέργειες μικροθρεπτικών ουσιών, όπως η βιταμινή C, η  λυσίνη, οι πολυφαινόλες από το πράσινο τσάι κλπ., είναι ικανές να αναστρέψουν με φυσικό τρόπο αυτούς τους μηχανισμούς και να συμβάλουν στη βιολογική ρύθμιση των καρκινικών κυττάρων. ‘Ερευνες που έχουν ήδη δημοσιευτεί σε πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά περιοδικά τεκμηριώνουν πως οι μέθοδοι του ερευνητικού κέντρου τους Δρος Rath, δρουν αποτελεσματικά σε περισσότερα από 40 είδη καρκίνου. 

Ήδη εκατοντάδες ασθενείς ανά τον κόσμο έχουν επωφεληθεί από την προσέγγιση της συνέργειας των μικροθρεπτικών ουσιών και παραμένουν αποθεραπευμένοι από καρκίνο για περισσότερο από δέκα χρόνια. Παρόμοια περιστατικά σε μικρότερη, φυσικά,  κλίμακα, έχουμε τα τελευταία  δύο χρόνια στην Κύπρο ενώ ο αριθμός των ασθενών που θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν την προσέγγιση συνεχώς αυξάνεται. 

Χιλιάδες άνθρωποι λοιπόν, από όλο τον κόσμο, δρουν εθελοντικά ως μέλη της ομάδας «Συμμαχία για την Υγεία» επειδή συμμερίζονται το όραμα του Ιδρύματος: «Υγεία για όλους Μέχρι το 2020.» Η Συμμαχία αποτελείται από ασθενείς, επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και γενικότερα κριτικά σκεπτόμενους πολίτες, που θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Ιδρύματος για διασφάλιση του δικαιώματος στην υγεία και της προστασίας του ανθρώπου από εκείνα τα συμφέροντα που έχουν μετατρέψει το ανθρώπινο σώμα σε αγορά δισεκατομμυρίων.   

Έχοντας λοιπόν ως στόχο μια Υγιή Κύπρο απαλλαγμένη από Καρκίνο, η ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία» ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο και δίνει δωρεάν ενημερωτικές διαλέξεις και σεμινάρια. Σας προσκαλούμε λοιπόν να ενταχθείτε και σεις στην εθελοντική αυτή ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία» και να αγωνιστούμε όλοι μαζί δυναμικά για  μια «Κύπρο Ελεύθερη από Καρκίνο» γιατί η 
 Υγεία είναι Δικαίωμα όλων και όχι προνόμιο μερικών!

Τον μήνα Νοέμβριο, την ομάδα θα βρείτε στις εκδηλώσεις:

  • Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 7:30μμ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Διάλεξη «ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» της Αγίας Νάπας ( Κρυού Νερού 14, 5345, Αγία Νάπα) http://www.agianapa.org.cy/(S(1bu0pl45szmpewjythk5nr3y))/AyiaNapa/StaticPage2.aspx?pagenb=19621
  • Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 7μμ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάλεξη «ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» στο κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ΛΕΜΕΣΟΥ ( Οδός Γλάδστωνος 77, 3ος όροφος, 3032, Λεμεσός) (25342661)
  • Σαββατοκύριακο 17+18 Νοεμβρίου 10πμ – 4μμ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κυτταρική Ιατρική στο ξενοδοχείο Classic (Ρηγαίνης 94, Λευκωσία). Η συμμετοχή στο σεμινάριο στοιχίζει 50 ευρώ το άτομο (Προχωρημένο επίπεδο)
  • Σαββατοκύριακο 17+18 Νοεμβρίου 6μμ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διάλεξη «ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» στο Expo Center MIND BODY & SPIRIT στο Hilton Park (http://mbscyprus.com/) http://issuu.com/mbscyprus/docs/mbsmagazinenovember2012  Είσοδος στο φεστιβάλ: 8 ευρώ το άτομο
  • Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 6:30μμ – ΠΑΦΟΣ: Διάλεξη «ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις (Λεωφόρος Δανάης 2, 8042, Πάφος) http://www.nup.ac.cy/en-gb/contactus.aspx

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδηλώσεις και για την ομάδα «Συμμαχία για την Υγεία»:
ΤΗΛ : 22 512401 | Φαξ : 22 512402
sofia.matsi@dr-rath-foundation.org

Κάντε μας like στο Facebook
Aκολουθήστε μας στο Twitter  @DikaiomaYgeias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis