Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ειδικές κυτταρικές θρεπτικές ουσίες για καρδιαγγειακή υγεία!





Σήμερα, είναι δυνατό να προλάβετε με φυσικά μέσα, τα καρδιακά εμφράγματα,  τα εγκεφαλικά επεισόδια, τη ψηλή πίεση, τις αγγειακές επιπλοκές του διαβήτη,  την καρδιακή ανεπάρκεια, τις καρδιακές αρρυθμίες και άλλα καρδιολογικά και κυκλοφορικά προβλήματα.


Βάσει των επαναστατικών επιστημονικών ανακαλύψεων του Γερμανού ιατρού Dr. MatthiasRath, M.D. και της ερευνητικής του ομάδας στο ερευνητικό κέντρο Dr. RathResearch Institute, έχει βρεθεί πως μια συνέργεια από μικροθρεπτικές ουσίες, είναι δυνατόν να βοηθήσει στην πρόληψη και αντιμετώπιση καρδιαγγειακών παθήσεων. 

Για αυτούς λοιπόν που υποφέρουν από κάποια καρδιαγγειακή πάθηση ή παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο, ο γιατρός Dr. Matthias Rath, M.D. και η ομάδα του, συστήνουν την λήψη των παρακάτω κυτταρικών θρεπτικών ουσιών σε υψηλότερη δοσολογία:

  • Βιταμίνη C: Προστατεύει και παρέχει φυσική ίαση του αρτηριακού τοιχώματος. Aποδομεί τις αθηρωματικές πλάκες (χοληστερίνη).
  • Βιταμίνη Ε: Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.
  • Βιταμίνη D: Βελτιστοποιεί το μεταβολισμό του ασβεστίου, αποδομεί τις ασβεστούχες εναποθέσεις στο αρτηριακό τοίχωμα.
  • Προλίνη L: Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, στη σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος και στην αποδόμηση πλακών.
  • Λυσίνη L: Συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου, στη σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος και στην αποδόμηση πλακών.
  • Φολικό Οξύ: Επιτελεί προστατευτική λειτουργία έναντι της ομοκυστεΐνης σε συνάρτηση με τη Βιταμίνη Β6 , τη Βιταμίνη Β12 και τη βεταΐνη.
  • Βεταΐνη: Επιτελεί προστατευτική λειτουργία έναντι της ομοκυστεΐνης, σε συνάρτηση με τη Βιταμίνη Β6 , τη Βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ.
  • Χαλκός: Παρέχει σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος μέσω δικτύωσης μορίων κολλαγόνου.
  • Θειικό Άλας Χονδροϊτίνης: Παρέχει σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος ως ουσία συνδετικού ιστού ("τσιμέντο") του αρτηριακού τοιχώματος.
  • Ν-ακετυλογλυκοσαμίνη: Παρέχει σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος ως ουσία συνδετικού ιστού ("τσιμέντο") του αρτηριακού τοιχώματος.
  • Πυκνογενόλη: Βιοκαταλύτης για τη λειτουργία της Βιταμίνης C, συμβάλει στην σταθερότητα του αρτηριακού τοιχώματος (1)


Κάντε μια βόλτα μέσα σε μια στεφανιαία αρτηρία κάνοντας κλικ εδώ και ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις 4 πιο διαδεδομένες καρδιακές παθήσεις:

  1. -          Αρτηριοσκλήρυνση
  2. -          Ψηλή Πίεση
  3. -          Καρδιακή Ανεπάρκεια
  4. -          Αρρυθμία


Το BodyXQ είναι το πρώτο διαδραστικό πρόγραμμα υγείας που σας ταξιδεύει μέσα από τα όργανα και τα αγγεία του σώματος μας, δίνοντας σας την δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στις μακροχρόνιες ελλείψεις των μικροθρεπτικών ουσιών και πως αυτές επιδρούν στην εμφάνιση διαταραχών και εν τέλει ασθενειών, στο ανθρώπινο σώμα.




Πηγή:
1. Γιατί τα Ζώα Δεν Παθαίνουν Καρδιακά Εμφράγματα σε Αντίθεση με τον Άνθρωπο, Dr. Matthias Rath, M.D.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis